Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!

Η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 1987. Την πρωτοβουλία είχαν πέντε επιστήμονες του κλάδου της μελισσοκομίας από τη Θεσσαλονίκη. Είναι η ίδια ομάδα που μέχρι και σήμερα αποτελεί τον πυρήνα του περιοδικού.

Σκοπός του περιοδικού ήταν, και παραμένει, να συνδέσει την επιστήμη με την παραγωγή, να μεταφέρει την επιστημονική γνώση στον μελισσοκόμο γνωρίζοντας ότι ένα κλάδος προχωράει μπροστά μόνο με την υποστήριξη της επιστήμης και της νέας μοντέρνας γνώσης.

Για να εκπληρώσει το στόχο αυτό η ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ δημοσιεύει εκλαϊκευμένα επιστημονικά άρθρα συγγραφείς των οποίων είναι εκτός από τον εκδότη και τα μέλη της συντακτικής επιτροπής καταξιωμένοι επιστήμονες του κλάδου που με τον χρόνοι προστέθηκαν στο δυναμικό του περιοδικού, ως συνεργάτες του. Ακόμη και μελισσοκόμοι μεταφέρουν την δική τους εμπειρία κι άποψη μέσα από τις σελίδες του περιοδικού.

Την ύλη του περιοδικού συμπληρώνουν ειδήσεις από τη ζωή των συνδικαλιστικών και συνεταιριστικών οργανώσεων, νέα από τη νομοθεσία που αφορούν στον κλάδο, καθώς και οι μικρές αγγελίες (είναι δωρεάν για τους συνδρομητές) και οι διαφημιστικές καταχωρήσεις.

Το περιοδικό εκδίδεται κάθε δύο μήνες.

Οι συνδρομητές ξεπερνούν τις 4.000 στην Ελλάδα, αποστέλλεται όμως και στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: