Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ρεχάγκελ... σκόραρε στη φιλική νίκη της Εθνικής επί του Καναδά

Βραβεύτηκε από την ΕΠΟ


Λάρισα
Εάν κάτι θα θυμόμαστε από το φιλικό της Εθνικής με τον Καναδά στη Λάρισα, αυτό σίγουρα δεν θα είναι η νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Φετφατζίδη, αλλά το επίσημο «ευχαριστώ» της ΕΠΟ στον Ότο Ρεχάγκελ που βρέθηκε στην «AEL FC ARENA» και βραβεύτηκε για όσα πρόσφερε επί εννιά χρόνια στο τιμόνι της Εθνικής. Κατά τ' άλλα το τεστ εν όψει της Μάλτας για τα προκριματικά του Euro 2012, είχε ένα σχετικά καλό δεύτερο ημίχρονο.


Ο Γερμανός παρέλαβε από τα χέρια του Σοφοκλή Πιλάβιου, μια μινιατούρα της Ακρόπολης, ένα αναμνηστικό Κύπελλο και έναν πίνακα, στον οποίο απεικονίζεται ο Ότο με υψωμένο το βαρύτιμο τρόπαιο που κατάκτησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επί θητείας του στην Πορτογαλία, το 2004. Εκτός του κ. Ρεχάγκελ η Ομοσπονδία βράβευσε και το συνεργάτη του, Γιάννη Τοπαλίδη.

«Εννιά χρόνια από τη ζωή μου είναι σίγουρα ένα πολύ μεγάλο κομμάτι. Όλοι στην Ελλάδα μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και σίγουρα έχει σχέση και με την ποδοσφαιρική επιτυχία του 2004. Όλα τα χρόνια ήταν επιτυχημένα και τα έζησα με μεγάλη χαρά.

» Σαν φίλος ήρθα στην Ελλάδα και σαν φίλος θα φύγω. Θα θυμάμαι για πάντα τη θητεία μου στην Εθνική. Η πιο καλή στιγμή, πέρα από το Euro 2004 θα έλεγα ότι ήταν η νίκη στην Ουκρανία και η χειρότερη η ήττα στο Καραϊσκάκη από την Τουρκία», είπε ο Ότο Ρεχάγκελ αμέσως μετά τη βράβευσή του.

Με περίπου 11.000-12.000 κόσμο ξεκίνησε το παιχνίδι, αλλά φτάνοντας κοντά στο ημίχρονο, η «AEL FC ARENA» είχε σχεδόν γεμίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: