Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κοσμίδης στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής

ΜΙΑ ΑΧΤΙΔΑ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Χρυσό ο Κοσμίδης, ασημένιο ο Πετρούνιας

Σπουδαία διάκριση για Κοσμίδη
Σπουδαία διάκριση για Κοσμίδη
Αθήνα
Το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους και το ασημένιο στους κρίκους κατέκτησαν στη δεύτερη ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής, που διεξάγεται στο Κότμπους, ο Λευτέρης Κοσμίδης και ο Λευτέρης Πετρούνιας αντίστοιχα.

Στον τελικό του εδάφους ο Κοσμίδης ήταν εντυπωσιακός. Βαθμολογήθηκε με 15.525 β. εκτελώντας πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,70, υψηλότερο ακόμα κι από εκείνο που είχε στον τελικό του περσινού παγκόσμιου πρωταθλήματος (6,60). Τη δεύτερη θέση μοιράστηκαν, ο Ισραηλινός Αλεξάντερ Σατίλοφ και ο Κροάτης Τόμισλαβ Μάρκοβιτς, με 15,250 β..

«Ολα πήγαν μια χαρά. Ένα τέτοιο ξεκίνημα στη νέα χρονιά είναι ό,τι καλύτερο. Χαίρομαι ιδιαίτερα, επειδή έπιασα μεγαλύτερη αρχική αξία από ό,τι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στην πρώτη διαδρομή βάλαμε τεντωμένο σάλτο αντί για συσπειρωτικό, ενώ στην τρίτη διαδρομή προσθέσαμε μία πιρουέτα", είπε ο 20χρονος πρωταθλητής και συμπλήρωσε: «Δεν μου έκανε διαφορά που αγωνίστηκα τελευταίος μεταξύ των οκτώ φιναλίστ. Ούτε με βοήθησε, ούτε με άγχωσε. Το μόνο κακό ότι ήμουν λίγο 'κρύος' όταν ήρθε η σειρά μου, αλλά μπόρεσα να βγάλω το πρόγραμμά μου χωρίς πρόβλημα».

Ο αθλητής του Γιώργου Αγγέλου, που κατέκτησε για πρώτη φορά μετάλλιο στο Κότμπους έπειτα από δύο 4ες θέσεις το 2007 και τα 2009, στρέφει πλέον την προσοχή του στο παγκόσμιο κύπελλο του Παρισιού, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (19-20 Μαρτίου): «Στο Παρίσι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, γιατί προσκαλούνται να αγωνιστούν 12 αθλητές σε κάθε όργανο και προκρίνονται μόνο 4 στον τελικό. Πάλι, όμως, θα πάω για το καλύτερο».

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό των κρίκων, όπου συγκέντρωσε 15,450 β. και ισοβάθμησε στη 2η θέση με τον Ολλανδό Γιούρι Φαν Χέλντερ. Τη νίκη στο αγώνισμα πήρε ο Κινέζος Ξουάν Λούο (15,675 β.).

«Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου μέχρι σήμερα, αλλά αναμένονται κι άλλες! Ήθελα να ανέβω ψηλότερα από την 3η θέση του προκριματικού και το πέτυχα. Η εμφάνισή μου ήταν αρκετά καλή. Και πάλι, όμως, έκανα κάποια λάθη που μπορώ και πρέπει να τα διορθώσω ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά ξέρω ότι μπορώ να πάω ακόμα καλύτερα, κρίνοντας από τον τρόπο που βγάζω το πρόγραμμά μου στην προπόνηση", δήλωσε ο 21χρονος πρωταθλητής, που επίσης θα φύγει για πρώτη φορά με μετάλλιο από τη γερμανική πόλη, όπου είχε καταταγεί 4ος το 2009.

Το παγκόσμιο κύπελλο του Κότμπους ολοκληρώνεται αύριο (Κυριακή 13/03, 15:00 - 18:00 ώρα Ελλάδας) με το δεύτερο σκέλος των τελικών οργάνων. Από ελληνικής πλευράς θα αγωνιστεί η Βάσω Μιλλούση, αποτελώντας φαβορί για ένα μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας.

Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Μπράβο στο παλικάρι που διακριθηκε και στα υπόλοιπα παιδιά που μετήχαν της αποστολής.