Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ!!!!


  Στο  Καλοχώρι Θεσσαλονίκης γεννήθηκε μια εμπορική εταιρία συσκευασίας μελισσοκομικών προϊόντων από όλη την Ελλάδα http://www.bee2bee.gr  , έχοντας την εμπειρία της μητρικής εταιρίας  http://www.sunelectronics.gr.στην εμπορία ηλεκτρονικών ειδών.
  Αφού μπορούμε να πουλάμε ηλεκτρονικά είδη, τα οποία ''πάτωσαν''οι πωλήσεις με την κρίση !!!γιατί να μην μπορούμε να πουλάμε και μέλι, γύρη και βασιλικό πολτό σε ανταγωνιστικές τιμές, δεν πρέπει να υπάρχει και μεγάλη διαφορά!!!!! Εσείς τι νομίζετε……………
Βλέποντας και την Μελισσοπαλυνολογική Ανάλυση ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΟΛΤΟΎ  βλέπουμε και πόσο φρέσκος είναι!!! Περίοδος συλλογής: 15/5-15/6/2012 ( πριν μπει ο ΙΟΎΝΙΟς 2012 ) σήμερα έχουμε 30 ΜΑΙΟΥ 2012!! Έγινε η περίοδος συλλογής!!!

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ –ΣΗΡΟΤΡΟΦΙΑΣ
ΣΧΟΛΗ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΙΣΣΟΠΑΛΥΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
Δείγμα: Βασιλικός πολτός
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Περίοδος συλλογής:              15/5-15/6/2012    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γύρη μικρής σημασίας (3-15%)
Sinapis Type 7%
Tricolporate Form 25%
Σποραδική γύρη (<3%)
Carduus Type
Cistus
Olea europa
Pastinaca
Verbascum

‘’Δανειζόμενοι’’  και φωτογραφίες από το διαδίκτυο, προφανώς χωρίς άδεια, έγινε ένα πολύ δυναμικό ηλεκτρονικό κατάστημα………


Επειδή το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το ίδιο... μην ξεχάσετε να παραγγείλετε μελισσοκομικά και όχι ηλεκτρονικά προϊόντα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: