Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

600 δισ. για την Ελλάδα από ομογενείς αν αλλάξει το Σύνταγμα

END NATIONAL DEBT
END NATIONAL DEBT 2

Η Ελληνική Ομογένεια αναλαμβάνει και πάλι δράση για την εξάλειψη του χρέους της Ελλάδας. Η πρωτοβουλία "End National Debt"  υποστηρίζει ότι έχει καταθέσει ήδη σε τράπεζες του Καναδά, αμερικανικά ομόλογα ύψους 600 δισ. δολαρίων που προορίζονται για την εξαγορά του συνόλου του ελληνικού χρέους προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, τα ευρωπαϊκά κράτη αλλά και τους ιδιώτες πιστωτές.
Η πρωτοβουλία "End National Debt" έχει συσταθεί κυρίως από ομογενείς της Αμερικής και πρόεδρος της είναι ο Μανώλης Λαμπράκης. Ο ίδιος μίλησε στο Tv Creta, και διευκρίνισε πως αυτά τα χρήματα θα δοθούν μόνο υπό δύο αυστηρούς όρους.
Πρώτον να αποδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση την εξαγορά του χρέους που βρίσκεται στα χέρια οργανισμών και κρατών από τρίτους και δεύτερον να αλλάξει το Σύνταγμα της χώρας και να προκηρυχθούν νέες εθνικές εκλογές.
Ωστόσο, δε διευκρινίζει την αλλαγή του Συντάγματος που προτείνει, καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά πως αυτό είναι δουλειά των Συνταγματολόγων. "Αρκεί να υπάρχει ένα Σύνταγμα δικαιότερο για τον ελληνικό λαό", αναφέρει στη συνέχεια. Και συνεχίζει, διευκρινίζοντας πως η πρωτοβουλία δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες.
"Στις 7 Σεπτεμβρίου, πέντε μέρες πριν από την προθεσμία που είχαμε δώσει, ανοίχτηκαν δύο λογαριασμοί σε καναδικές τράπεζες. Κατετέθησαν 600 δις δολάρια για την Ελλάδα στον ένα λογαριασμό και 50 δις δολάρια για την Κύπρο.
Οι δύο αυτοί λογαριασμοί είναι κηδεμονεύομενοι λογαριασμοί. Υπάρχει δηλαδή μια συμφωνία μεταξύ καταθετών με την Τράπεζα, η οποία μπορεί να τα αφήσει ελεύθερα αν συμβούν ορισμένα πράγματα", δήλωσε στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στην τηλεόραση TV Creta.
"Η εξαγορά του χρέους προϋποθέτει τη σύμφωνη γνώμη του δανεισθέντος, δηλαδή της κυβερνήσεως, διότι αλλάζει ο δανειστής. Είπαμε δηλαδή ότι θα εξαγοράσουμε το χρέος, ώστε να μπορέσουμε να ζητήσουμε κάποιες πολιτικές αλλαγές με σκοπό την αναδιοργάνωση του ελληνικού κράτους", ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ο κ. Λαμπράκης βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Κύπρο συνοδευόμενος από ομάδα ειδικών, μετά από επίσημη πρόσκληση του κ. Χριστόφια. Στην ίδια συνάντηση, συμμετείχε και η Κριστίν Λαγκάρντ, όπως δήλωσε άλλωστε ο πρόεδρος του "End National Debt".



Ο Ιησούς και οι Έλληνες βουλευτές

Ο Ιησούς και οι Έλληνες βουλευτές
Βλέποντας ο Θεός το τεράστιο πρόβλημα της Ελλάδας και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο πιστός ελληνικός λαός, αποφασίζει να στείλει τον Υιό Του και πάλι στη Γη για να συμπαρασταθεί στους Έλληνες.
Ο Ιησούς εμφανίζεται ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων και μετά από μια θερμή ομιλία συμπαράστασης και υποστήριξης της Ελλάδας, ανακοινώνει ότι διαγράφει όλα τα χρέη της χώρας, φέρνει μεγάλες επενδύσεις, παρέχει αυξήσεις 100% σε όλους τους Έλληνες και διαγράφει τα ατομικά δάνειά τους.
Όλοι οι Βουλευτές όρθιοι ζητωκραυγάζουν. Αλαλαγμοί χαράς και ικανοποίησης από όλες τις πτέρυγες. Ακόμα και η Παπαρήγα σταυροκοπιέται.
Τότε ο Ιησούς λέει: «Υπό έναν όρο!». Όλοι ησυχάζουν και περιμένουν να ακούσουν. «Όλοι σας θα παραιτηθείτε και κανείς σας δεν θα είναι του λοιπού υποψήφιος βουλευτής».
Νεκρική σιγή στην αίθουσα. Κάποιοι του απαντούν ότι θα πρέπει να συνέλθουν τα κόμματα για να αποφασίσουν.
«Πολύ καλά. Θα περιμένω την απάντησή σας αύριο το πρωί» λέει ο Ιησούς.
Την επομένη ο Πρόεδρος δίνει στον Ιησού την ομόφωνη απάντηση όλων των πτερύγων της Βουλής, με την οποία «καταγγέλλεται η απαράδεκτη παρέμβαση του Θεού στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας»!!!



Καλή Χρονιά...

 http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=112796535

3 σχόλια:

μελιΣακης είπε...

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=112796535

evangelos naxios είπε...

Μα οι άνθρωποι,ασχολούνται με τα κοινά γιατί θέλουν να βοηθήσουν τον κόσμο,εμάς.....φαντάζεστε να μην είχαμε τόσο ικανούς και άξιους,πολιτικούς....θα είχαμε πτωχεύσει......Αργεντινή θα ήμασταν..

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.