Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

PB SEA TRADING ΠΡΟΣ παραλήπτες ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ''PB SEA TRADING'' ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΑΓΩΓΗ ΜΕΛΙΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΦΟΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ SUPERMARKET ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ΦΥΣΙΚΑ.

ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΟΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟ EMAIL ΜΑΣ SALES@PBSEATRADING.COM  H ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΣ 2104812630, Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΕΡΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ 6977304250 ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ 8/1/2013 ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΖΕΝΤΑ ΜΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 9/1/2013 ΠΟΥ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 250γρ-500γρ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΡΙΠΛΟΥΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΤΕ , ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ  ΕΓΚΑΙΡΩΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΘ 9-18/01/2013 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ,
PB SEA TRADING S.A.

 Επωνυμία:
ΑΝΝΑ ΜΠΕΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Διακριτικός τίτλος: ΤΡΙΑΙΝΑ ΕΦΟΔΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΟΕ
Διεύθυνση: Γ.ΣΟΥΡΗ 9, 18547, Ν.ΦΑΛΗΡΟ
Δήμος: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Τομέας / Περιοχή: ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλέφωνο: 2104812630
Κινητό τηλέφωνο:
FAX: 2104526885
e-mail:
Νομική μορφή: Ο.Ε.       Εξαγωγέας: Όχι
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ . Το τηλέφωνο της εταιρίας ανήκει στην παραπάνω Ο.Ε. που δεν κάνει εξαγωγές. Επίσης στο διαδίκτυο δεν βρήκα κάτι . Μήπως θέλει λίγο προσοχή διότι και άλλος ζητούσε δείγματα αλλά ήταν κομπίνα

1 σχόλιο:

MELITASOS είπε...


Επωνυμία:

ΑΝΝΑ ΜΠΕΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ



Διακριτικός τίτλος:

ΤΡΙΑΙΝΑ ΕΦΟΔΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΟΕ



Διεύθυνση:

Γ.ΣΟΥΡΗ 9, 18547, Ν.ΦΑΛΗΡΟ



Δήμος:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ



Τομέας / Περιοχή:

ΑΤΤΙΚΗΣ



Τηλέφωνο:

2104812630



Κινητό τηλέφωνο:




FAX:

2104526885



e-mail:




Νομική μορφή:

Ο.Ε.



Εξαγωγέας:

Όχι


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ . Το τηλέφωνο της εταιρίας ανήκει στην παραπάνω Ο.Ε. που δεν κάνει εξαγώγες. Επίσης στο διαδυκτιο δεν βρήκα κάτι . Μήπως θέλει λίγο προσοχή διότι και άλλος ζητούσε δείγματα αλλά ήταν κομπίνα