Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Τι δεν καταλαβαίνεις? - Η μεγαλειώδης πορεία ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στη Θεσσαλονίκη (βίντεο-φωτογραφίες καρέ-καρέ)











































 Δείτε μια εντυπωσιακή σειρά φωτογραφιών από το ΑΠΕ-ΜΠΕ εδώ.

Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι ήταν μια από τις μεγαλύτερες πορείες που έχουν γίνει ποτέ στη Θεσσαλονίκη. 

Τα διεθνή πρακτορεία Associated Press και AFP κάνουν λόγο για 15.000 διαδηλωτές που “πλημμύρισαν” τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και φωνάξαν ένα βροντερό όχι στην λειτουργία των μεταλλείων στις Σκουριές, αλλά και στη Θράκη και το Κιλκίς.

 Άλλα site, όπως το Αlterthess.gr, κάνουν λόγο για 20.000.

To πιο σημαντικό όμως δεν ήταν ο αριθμός.

 Ήταν ότι όλος αυτός ο κόσμος ήταν αδελφωμένος, πέρα από κόμματα, ενωμένος σα γροθιά σε έναν αγώνα που έχει πια ξεφύγει από  τα στενά όρια της Χαλκιδικής και της Ελλάδας.

Είναι καιρός η κυβέρνηση ν’ανοίξει τα μάτια της.



15:00: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το μεγάλο συλλαλητήριο ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στη Θεσσαλονίκη. Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Τρίτη 12 Μαρτίου στην Κομοτηνή.
14.45: Το μέλος της επιτροπής αγώνα, Λάζαρος Τόσκας, δήλωσε πως "ο αγώνας συνεχίζεται και η κυβέρνηση αυτή θα πέσει από την Χαλκιδική"
14.30: Όπως ακούστηκε από τα μικρόφωνα την συγκέντρωση χαιρετίζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΟΚΔΕ, Αντιμπ. Συνεργασία, Αντεξουσιαστική Κίνηση, οι καθηγητές των ΤΕΙ και μια σειρά συλλόγων, σωματείων και ενώσεων.
14.20: Οι διαδηλωτές περικυκλώνουν τον Λευκό Πύργο. Στην πλατεία έχει στηθεί μικροφωνική και θα ακολουθήσουν ομιλίες.
14.00: Η αστυνομία έχει κλειδώσει τον Λευκό Πύργο και δεν επιτρέπει στους φωτογράφους να ανέβουν. Ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ, Μάριος Λώλος έχει ζητήσει να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους για την επιχείρηση της Αστυνομίας.
13.26: Η πορεία έχει στρίψει στην οδό Βενιζέλου και βγαίνει στην παραλιακή λεωφόρο με κατεύθυνση τον Λευκό Πύργο
13.10: Πλέον η πορεία ξεπερνάει τους 20.000. Στην πορεία των εκπαιδευτικών συμμετέχουν και δυνάμεις του ΠΑΜΕ και του ΜΑΣ
13.05: Η πορεία των εκπαιδευτικών συνάντησε την πορεία ενάντια στα μεταλλεία στο ύψος της Αγ. Σοφίας. Θα ενωθεί μαζί της ακολουθώντας την ουρά της τεράστιας πορείας ενάντια στα μεταλλεία.
Δείτε το βίντεο:
13.00: Πάνω από 17.000 η συμμετοχή στην πορεία. Αυτή τη στιγμή η κεφαλή βρίσκεται στο ύψος της Ικτίνου ενώ το τέλος της βρίσκεται πριν τη ΧΑΝΘ
12.50: Τεράστιος ο όγκος της πορείας. Σε λίγη ώρα θα χουμε εκτίμηση μεγέθους. Κυριαρχούν συνθήματα ενάντια στην αστυνομία και στον Πάχτα
12.25: Η κεφαλή της πορείας ξεκίνησε και μπήκε στην Τσιμισκή ενώ το πίσω μέρος φτάνει στο Δημαρχείο. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος. Σύνθημα που ακούγεται: "Εμπρός λαέ στην πρώτη τη γραμμή να διώξουμε τον Μπόμπολα απ' την Χαλκιδική".
12.10: Έχει κλείσει η Εγνατία από την διαδήλωση των εκπαιδευτικών που γίνεται στο Άγαλμα Βενιζέλου. Κατεβαίνει κόσμος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όλοι στους δρόμους!
12.05: Η προσέλευση του κόσμου είναι συνεχής. Ο κόσμος φωνάζει το σύνθημα "Χούντα, ΕΛΑΣ, Αντώνης Σαμαράς" ενώ στην κεφαλή της πορείας υπάρχει πανώ με τις φωτογραφίες Τσοχατζόπουλου, Παπακωνσταντίνου, Πάχτα το οποίο γράφει "αυτοί υπέγραψαν την καταστροφή της Χαλκιδικής".
11.50: Η διαδήλωση βρίσκεται ήδη στο δρόμο. Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή και η κεφαλή των μπλοκ βρίσκεται ήδη μπροστά στη ΧΑΝΘ με κατεύθυνση την Τσιμισκή. Για πρώτη φορά υπάρχει συμμετοχή του ΠΑΜΕ ενώ η συνεχής ροή κόσμου προϊδεάζει για μια πολύ μεγάλη κινητοποίηση.





http://antigoldgreece.files.wordpress.com/2013/03/be8alzfcmaegufk.jpghttp://antigoldgreece.files.wordpress.com/2013/03/be8aj6sccaaunii.jpg


DSC_0022BE6LzfxCUAAGWcw

Δεν υπάρχουν σχόλια: