Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕΛΙΟΥ-MELITHEON

 
Μια νέα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία, η VASILIKI, δημιούργησε και παρουσιάζει ένα ελληνικό προϊόν μελιού, το MELITHEON. Το Μέλι των Θεών, όπως είναι η ονομασία του με λατινικούς χαρακτήρες, είναι ένα 100% εξαιρετικής ποιότητας ελληνικής προέλευσης προϊόν, που προέρχεται από τις εύφορες κοιλάδες και τα άγρια ​​βουνά της ευρύτερης περιοχής της Αρκαδίας.
Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2006 και έχει έδρα στο Λεωνίδιο της Αρκαδίας , ειδικεύεται στην κατηγορία Supreme Quality προϊόντων μελιού. Διατηρώντας την παραδοσιακή κληρονομιά της μελισσοκομίας, συνεργάστηκε με μια ομάδα μελισσοκόμων, με την οποία μοιράζονται τις ίδιες αξίες για τη δημιουργία του προϊόντος.
«Στόχος μας » όπως τονίζεται από το μάνατζμεντ της VASILIKI «είναι να οικοδομήσουμε στους ίδιους βασικούς πυλώνες της δικής μας φιλοσοφίας που είναι η εξέλιξη μέσω νέων τεχνικών πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο, τη φύση και την παράδοση
Στο MELITHEON οι δημιουργοί του έχουν  παντρέψει την πλούσια χλωρίδα της Αρκαδίας σε ένα χαρμάνι κυρίως από μέλι ελάτης Μαινάλου, βανίλια και θυμάρι. Υπενθυμίζεται ότι  το μέλι Μαινάλου βανίλια είναι το μοναδικό ελληνικό μέλι που έχει Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (ΠΟΠ) και παράγεται αποκλειστικά στο Όρος Μαίναλο της Αρκαδίας. Το ήπιο κλίμα, η πλούσια γη και η μοναδική βιοποικιλία της Αρκαδίας (που προσμετρά περισσότερα από 1500 διαφορετικά είδη βοτάνων και λουλουδιών) είναι τρία βασικά στοιχεία που καθιστούν το μέλι Melitheon και εν γένει το Ελληνικό μέλι ως μια από τις καλύτερες ποιότητες παγκοσμίως. Το μέλι είναι ένα 100% φυσικό προϊόν και δεν υφίσταται κανενός είδους διεργασία. Κάθε  παρτίδα παραγωγής έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί, πριν από τη διάθεση του στην αγορά σύμφωνα με τα εθνικά και ευρωπαϊκά κοινοτικά πρότυπα.
«Η σταθερή μας επιδίωξη» καταλήγουν από τη VASILIKI  «είναι να παρέχουμε ένα πολύ αγνό προϊόν με σεβασμό στον άνθρωπο, τη φύση και την παράδοση
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: