Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ...

Έφυγε χθές τα ξημερώματα 3/1/2014 από κοντά μας ο πολύ αγαπητός σε όλους συνάδελφος και φίλος Λάκης Ποριάζης σε ηλικία 43 ετών, μετά από μια σύντομη και σκληρή μάχη αφήνοντας πίσω του τρία παιδιά.
Γιος του Γιάννη και της Όλγας από τη στιγμή που ήρθε στο νοσοκομείο έκανε αισθητή την παρουσία του με τον χαμογελαστό τρόπο του και το σεμνό του χαρακτήρα.
Ιδιαίτερα πολυάσχολο και κοινωνικό άτομο άφησε τη σφραγίδα του από όπου πέρασε αφήνοντας με το θάνατό του ένα δυσαναπλήρωτο κενό όχι μόνο στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του, αλλά σε όλους όσους τον γνώριζαν.
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις δραστηριότητές του τα μελίσσια, τα άλογα και τους ιππικούς αγώνες, το ψάρεμα, τις αθλητικές και πολιτιστικές του δραστηριότητες; Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουμε τον πολύπλευρο χαρακτήρα του.
Στα παιδιά του Γιάννη, Στέφανο και Κωνσταντίνο στη σύζυγό του Ελένη στους γονείς του Γιάννη και Όλγα στην αδελφή του Βίκυ και σε όλους τους συγγενείς εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.
Η κηδεία έγινε το Σάββατο 4/4/2014. ώρα 11:00 στην εκκλησία του Πορτιανού.
 http://nosokomeiolimnou.gr/?p=25232
 https://www.facebook.com/lakis.poriazis?fref=ts
 https://www.facebook.com/groups/464958736899542/
 https://www.facebook.com/IppikosSyllogosLemnouDipolis
''Θέλω να ζήσω την ζωή, να μην μου ξεφύγει τίποτα'' μου είχε πει σε ανύποπτο χρόνο μερικά χρόνια πριν.

 Είχα την τιμή και την τύχη να γνωρίσω ένα παιδί διαμάντι,πεντακάθαρο, χωρίς να κρύβει τίποτε, ΑΝΘΡΩΠΟ που θα ήθελε ο καθένας μας να έχει φίλο,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟ.

  Σήμερα στο Πορτιανού, έγινε το αδιαχώρητο ,πάνω από 1000 άτομα κατέκλυσαν την εκκλησία του χωριού,ΦΙΛΟΙ από όλο το νησί της Λήμνου και όχι μόνο, τίμησαν τον χαρακτήρα, το ήθος του και την οικογένεια του.

Καλό σου ταξίδι ...






2 σχόλια:

savpal είπε...

καλο σου ταξιδι Λακη!!! Σαββας Λημνος

Exagono είπε...

κριμα το παληκαρι,ας ειναι λαφρυ το χωμα που τον σκεπασε.