Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΛΕΦΤΗ ΜΕΛΙΣΣΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Μέλισσες είχε κλέψει ένας 40χρονος που συνελήφθη χτες το απόγευμα στη Βέροια. Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στο ΙΧ φορτηγό που οδηγούσε βρέθηκαν δύο κυψέλες μελισσοσμηνών με πυροσφραγισμένο τον κωδικό, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Επιπλέον, μέσα στο φορτηγό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 162 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, δύο μαχαίρια μήκους 20 και 21 εκατοστών, δύο πολυσουγιάδες , 61 σκάγια αεροβόλου όπλου και μία σφυρίχτρα κυνηγιού.
Ο 40χρονος συνελήφθη για ζωοκλοπή και παράνομη οπλοκατοχή ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι μελισσοκυψέλες ανήκουν σε έναν 24χρονο Παυλίδη Μάκη και είχαν αφαιρεθεί λίγη ώρα νωρίτερα από περιοχή του Νησίου Ημαθίας. Οι κυψέλες μελισσών κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Κατασχέθηκε επίσης και το φορτηγό ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας σήμερα 13.01.2014 στις 12.00 μεσημέρι.


Από πληροφορίες ο κλέφτης Κουτσογεωργόπουλος Παναγιώτης είναι από τον Πυργο Ηλείας  και είναι γαμπρός στο Δρέπανο Κοζάνης, όπου κατοικεί .
Οι δυο από τις κυψέλες ήταν καινούργιες και η μια είχε GPS!!.
Με το που τις πήρε(από την περιοχή Λουδία) στάλθηκε σήμα από το GPS  το οποίο έδειξε ότι κατευθυνόταν στο Μακροχώρι Βεροίας και μετά  έμπαινε στην Βέροια όπου σταμάτησε να φάει ένα σάντουιτς με γύρο!!( μια και του άνοιξε η όρεξη…).

Εκεί συνελήφθη από την ασφάλεια-αστυνομία και τον ιδιοκτήτη.

Αυτή την ώρα γίνεται το δικαστήριο στην Βέροια.

Έφαγε 12 μήνες φυλάκιση για την κλοπή(λόγω πρότερου έντιμου βιου!!) και 3 μηνες για οπλοκατοχή(σφαίρες κλπ) .

 Η δίκη πάει στο Εφετείο.

 Επειδή την κλοπή την έκανε μόνος του δικάζεται σαν πλημμέλημα, εάν την κλοπή την έκαναν δυο άτομα τότε είναι κακούργημα!!! Οι νόμοι ειναι κομμένοι και ραμμένοι για τους κλέφτες, για να μην τιμωρούνται.
Το αυτοκίνητο δεν ήταν στο όνομα του αλλά στης γυναίκας του και συνεπώς δεν μπορεί να κατασχεθεί, άκουσον-άκουσον!!!

Έφυγε κλαίγοντας απο το δικαστήριο συνοδεία της συζύγου του.

Τα σχόλια δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: