Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η Bayer σκοτώνει τις μέλισσες!



Δημοσιεύθηκε στις 30 Απρ 2014
Σε πρόσφατες αναλύσεις μας σε καλλωπιστικά φυτά από την Ελλάδα και άλλες 9 ευρωπαϊκές χώρες, ανιχνεύθηκαν 6 από τα φυτοφάρμακα της Bayer που απειλούν τις μέλισσες.

Καλούμε την εταιρεία να αποσύρει άμεσα από την αγορά τα φυτοφάρμακα που βλάπτουν τις μέλισσες και να πρωτοπορήσει προωθώντας εναλλακτικές λύσεις, φιλικές προς το περιβάλλον.

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ: www.savethebees.gr

10 Μαΐου έχουμε μελισσογιορτή!


Το Σάββατο 10 Μαΐου, σε περιμένουμε στη μελισσογιορτή μας στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”. Εκεί, θα βρίσκεται μαζί μας και το συγκρότημα MEΛISSES, για μία μοναδική συναυλία!

Οι μέλισσες κινδυνεύουν, το ίδιο και η διατροφή μας. 10 Μαΐου είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα Δράσης για τις μέλισσες και θέλουμε με τη δική σου βοήθεια να φτιάξουμε έναν κήπο-καταφύγιο για τις μέλισσες και να διαδώσουμε το μήνυμα της ανάγκης προστασίας τους.

4+1 λόγοι για να έρθεις στη μελισσογιορτή!

  1. Λουλούδια! Μαζί θα φτιάξουμε έναν πολύχρωμο μελισσόκηπο.
  2. Μουσική! Για τη συναυλία από το συγκρότημα MEΛISSES.
  3. Πικ-νικ! Φέρε μεζεδάκια και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σου.
  4. Πολλές δραστηριότητες! Για μικρούς αλλά και για μεγάλους.
+1 ακόμα λόγος. Αυτή η δράση δεν μοιάζει με καμία άλλη. Πρέπει να διαδώσουμε το μήνυμα προστασίας των μελισσών και της διατροφής μας, για αυτό και θα βγάλουμε μία ιδιαίτερη ομαδική φωτογραφία που θα ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη!
Σε περιμένουμε!
Πού  | Στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”
Πότε | Το Σάββατο, 10 Μαΐου
Ώρα  | Ξεκινάμε από τις 12 το μεσημέρι και ποιος ξέρει... μπορεί και να μας πάρει το βράδυ!

  ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ


Υποστηρικτές Επικοινωνίας:
Mad ΤV, Mad Radio 106,2

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη του Μητροπολιτικού Φορέα Διαχείρισης Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης", του σωματείου ΚΕΑΝ (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων) και της Olyplant.gr.


Locomondo & Greenpeace | To Bee or not to Bee





Δημοσιεύθηκε στις 2 Μαΐ 2014
Χάρη στους Locomondo που μας παραχώρησαν το τραγούδι τους, έχουμε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι για τις μέλισσες και χάρη σε όλους εσάς που βοηθήσατε, το ντύσαμε με εκπληκτικές εικόνες! Ευχαριστούμε!

Το βίντεοκλιπ είναι έτοιμο και σου το παρουσιάζουμε με μεγάλη χαρά, σε πρώτη μετάδοση!

Μοιράσου το με όσους περισσότερους μπορείς και βοήθησέ μας να διαδώσουμε το μήνυμα της προστασίας των μελισσών... μετά μουσικής! #savethebees

Δεν υπάρχουν σχόλια: