Μελισσοκομικός Σύλλογος Νομού Πέλλας - Ο Μέγας Αλέξανδρος-ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΘ 377,58100,ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΛΛΑΣ-Τηλ:6937275481 Πρόεδρος Κοντόπουλος Αλέξανδρος, 6977 027612 Γιαλαμπούκης Γιώργος- Επίτιμος Πρόεδρος E-mail: beeclubpellas@yahoo.gr,beeclubpellas@gmail.com - BEE CLUB PELLAS-THE GREAT ALEXANDER-YΙANNITSA PELLAS, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-MACEDONIA- HELLAS-GREECE,- Ωράριο λειτουργίας (ΔΕΥΤΕΡΑ+ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00μμ-20.00μμ)


Δε φτάνει ο ήλιος μονάχα, η γη σοδειά να δώσει, χρειάζονται κι άλλα πολλά, και προπαντός η γνώση… (Κωστής Παλαμάς)

Έλληνες, ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης θα βρεθεί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να βρεθεί ο πραγματικός Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ!"

"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Λένε ότι οι πραγματικοί φίλοι μπορεί να περάσουν μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να μιλήσουν ή να ειδωθούν, χωρίς ποτέ να τεθεί σε αμφιβολία η φιλία τους. Όταν βλέπονται, ενημερώνονται σαν να είχαν μιλήσει την προηγούμενη ημέρα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος που πέρασε ή πόσο μακρυά ήταν!

“Γίνε εσύ η αλλαγή, αν θες να αλλάξεις τον κόσμο” Μ.Γκάντι

etm-mthoney-720p από cosmosdocumentaries



Μακεδονία ~ Ένας πολιτισμός αποκαλύπτεται ~ bbc... από KRASODAD





Καιρός ...απο το toukairou.com

ΤΟ BLOG ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ MOZILLA FIREFOX- YOU CAN SEE BETTER THIS BLOG WITH MOZILLA FIREFOX


Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Υπάρχει υπερεπάρκεια πάνω στη Γη για όλους και όλα τα άλλα είναι απλή τρομοκρατία.

Κλείνοντας, θα ήθελα να μου πείτε ποια είναι η ερώτηση που κάνετε συχνά στον εαυτό σας και να μας την απαντήσετε.
"Τις προάλλες καθόμουν αφηρημένη στον υπολογιστή, και αυτό που σκεφτόμουν είναι ότι τι χρειαζόμαστε όλα αυτά που συμβαίνουν στους ανθρώπους, τι χρειαζόμαστε τις τράπεζες, τα χρήματα για ένα προϊόν, ενώ θα μπορούσαμε να τα διαχειριστούμε όλα μόνοι μας και να είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, να έχουν όλοι φαγητό, πρόσβαση στο νερό κλπ.

Τώρα όλα γίνονται ιδιωτικά, πράγματα που ανήκουν στη φύση και μας τα χαρίζει, δίνουμε το δικαίωμα σε κάποιους λίγους να τα εκμεταλλεύονται και να μας τα πουλάνε ακριβά και σε λίγο καιρό μπορεί να πούμε το νερό νεράκι, το φαΐ φαγάκι, έκανα αυτές τις σκέψεις και μετά μπαίνω σε ένα σάιτ και διαβάζω ακριβώς τα ίδια πράγματα.

Αναρωτιόμουν εν κατακλείδι, ποιοι είναι αυτοί οι λίγοι που έχουμε δώσει εμείς οι άνθρωποι το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται αυτούς τους πόρους που μας έχει δώσει η γη η οποία δημιουργήθηκε για να είναι βιώσιμη, για να υποστηρίξει τη ζωή, όλων των όντων. Δεν ξέρω τους λόγους, δεν το κατανοώ, έχω φτάσει σε ένα επίπεδο που σαν ένα μικρό παιδί αναρωτιέμαι: Γιατί; Μήπως περνώντας τα χρόνια ξεχνάμε τι είναι αληθινό, και παρασυρόμαστε μέσα σε αυτή τη δίνη προπαγάνδας; Ο άνθρωπος πρέπει να ζει με ομόνοια, με αγάπη, με ειλικρίνεια και αλήθεια και να μπορεί να έχει πρόσβαση στα πάντα. Υπάρχει υπερεπάρκεια πάνω στη Γη για όλους και όλα τα άλλα είναι απλή τρομοκρατία. Αυτά είναι τα ερωτήματα που βάζω στον εαυτό μου."

Γλυκερία: «Στη Γη υπάρχει υπερεπάρκεια και όλα τα άλλα είναι απλή τρομοκρατία»

1 σχόλιο:

Θόδωρος - Ρόδος είπε...

Στην επόμενη συναυλία της πες της θα πάω με ενα βάζο μελι και θα το δώσω στην πόρτα αντι για εισητήριο.